Semesterkänslan med städhjälp

Semestern är för många den bästa tiden på året. Det är tiden då vi hinner koppla av och varva ned. Vardagens snabba tempo och krav känns stressande och gör att många känner ångest när semestern är slut. Vardagen är fylld med jobb, matlagning, städning, hämtningar på förskolan, träning och andra måsten som ska hinnas med. Kontrasten är stor mot det sköna och kravlösa semesterlunket. Genom att anlita städhjälp hemma gör du övergången betydligt smidigare och gör att du mentalt kan stanna kvar i den avkopplande semesterkänslan även när semestern tagit slut.

Städhjälp

Städhjälp efter semestern förlänger semesterkänslan. Att unna sig hjälp med städning i hemmet är välinvesterade pengar. Istället för att komma hem till kaos och stress påbörjar du vardagslivet med ordning och lugn. Ta det lugnt och låt någon annan städa upp kaoset. Stadenergi.se erbjuder ett stort utbud av städhjälp för hemmet. Deras tjänster genomsyras av miljömedvetenhet och transparens. Alla städuppdrag genom dem sker med en digital stämpelklocka där städpersonalen loggar in i det mobila systemet. Detta gör att du som kund enkelt kan överblicka start- och sluttiden vilket garanterar att du inte betalar mer än nödvändigt. Dessutom erbjuder Städenergi en provstädning för endast 90 kronor i timmen. Förläng semestern och boka en städning av hemmet via deras smidiga digitala system.

RUT-avdrag

Tack vare RUT-avdraget betalar du som privatperson endast 90 kronor per timme. RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och är ett skatteavdrag som privatpersoner kan använda för vissa tjänster i hemmet. Tjänster som inkluderas av RUT-avdraget är bland annat städning och trädgårdsarbete. RUT-avdraget inkluderar både bostad och fritidshus. Med andra ord kan du använda dig av städhjälp i både semesterbostaden och den permanenta bostaden och utnyttja RUT-avdraget. Perfekt för dig som vill undvika städningen i slutet av semestern. Unna dig städhjälp av hemmet och du kommer garanterat att behålla semesterlugnet. Förläng den avkopplande semesterkänslan genom att låta någon annan ta hand som städningen.